Soms lijkt het alsof de kleinste organisaties multinationals zijn. Dat is bij idatzi absoluut niet het geval. Ik houd het graag klein, dus ben ik in mijn eentje. En ja, natuurlijk beschik ik over een flink netwerk. Dat netwerk helpt en ondersteunt mij als het nodig is. Geen zorgen dus.

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin de Jong. Inderdaad, aangenaam! Opgeleid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als historicus en communicatieprofessional. Veel ervaring opgedaan als journalist bij een regionaal dagblad. Daarna aan de slag gegaan als tekstschrijver en adviseur bij een communicatieadviesbureau (met heel leuke nationale en internationale opdrachtgevers!). En weer later mezelf mogen bewijzen als communicatieadviseur bij de lokale overheid. Nu combineer ik het werken voor de lokale overheid met een eigen bedrijf. Een perfecte match als ik het zeggen mag.